11 November 2012

cuti cinta

Bismillah.

Alhamdulillah. Dah selamat mendarat di bandar Bintulu pada 10 November. Tapi baru hari ni berkesempatan nak update. Yesterday was a 'great' day to me. Why? Hari yang sangat menenangkan dan menggembirakan bertukar menjadi hari yang kacau-bilau.Erm.. A bit. Perhaps. Alkisah bermula bila dengan confident'nya' aku menjejakkan kaki ke Kuching International Airport without realising that I left something at the hostel. Nasib baik aku ingat, kalau tak memang 'bergumbira' tahap rama-rama kot. I was very glad that my friend was willing to help. And one more thing is for the first time argh! excess luggage. Tak banyak mana pun. It was about 2 kilogramme tapi melayang juga duit aku dalam RM70. haha. Tapi alhamdulillah. Bila sampai rumah, hati jadi tenang. Lagi-lagi bila jumpa si kecik dan si kecik yang aku rindu sangat-sangat. Baby grows. No doubt.

Last day jumpa naqibah yang aku dah anggap macam kakak aku sendiri. Terharu sebab dapat gift comel diterbangkan khas dari New Zealand. Touched. Sorry Kak Yani. I didn't have the chance to give you anything. Till we meet again, insyaAllah. Apa-apa pun, terima kasih untuk segalanya. 


dan satu lagi gift comel dari sis Grace. Thank you so much! :')


Semester dua dah berlabuh tirai. I can't believe it. Cepat betul masa berlalu kan. Rasa macam baru semalam masuk tahun pertama degree. And today, 11 of November 2012 is his 22nd birthday. Happy birthday Encik Fudhail. May Allah shower you with happiness and HIS bless. InsyaAllah. Much love.

Sadaqallahulazim.


2 comments:

  1. salam cikgu E. hehe. selamat bercuti. kena rajin2 masak. hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam..eh..kena rajinkan diri kalau nak makan..hehe

      Delete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...