07 August 2012

My Fibox..why oh why? :(

Bismillah.

Wuwuwu. Kenapa ni? Link appears to be broken ke? I have no idea. Huhu.


Aku bukan pandai sangat kalu bab-bab IT ni..wuwu.. biarlah dulu.

p/s: 

"mulai tahun hadapan,guru-guru pelatih akan dihantar berpraktikum di pinggir dan luar bandar"

"guru-guru pelatih akan dihantar ke seluruh pelusuk Borneo untuk berpraktikum"

hantar pegi semenanjung boleh tak? hehe.kbye =.=

Sadaqallahulazim.





3 comments:

  1. ala try jer pergi ke website dia balik n copy html yg baru...

    ReplyDelete
  2. fibox dah ditamatkan perkhidmatan nya kot. atau dia tgh upgrade. tukar lah shoutbusuk.org atau cbox.

    ReplyDelete
  3. shahril: sy dah lupa lah..berkurun dah..hehe =.=
    raihan: terima kasih..alamak..kene sign up la kan? ermm ermm

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...