04 July 2012

Wordy Wednesday - Salam Nisfu Syaaban

Bismillah.

Alhamdulillah. Selesai satu majlis bacaan surah yassin di Masjid Muallimin, IPG Kampus Batu Lintang. Tak sangka kan cepat sangat masa berlalu sampai tak sedar yang Syaaban tak lama lagi bakal melabuh tirai lepas tu Ramadhan bakal menjelang. Apa-apa pun, all praises to Allah SWT for giving us the opportunities to breathe. Apa-apa pun, Salam Nisfu Syaaban buat semua Muslim Muslimat. Semoga hari-hari yang seterusnya dirahmati dan diberkati oleh Allah SWT.


Buat dia, Encik Khairil Adam Fudhail yang jauh di mata tapi dekat di hati dan sentiasa ada dalam ingatan orang, (ada rasa nak muntah tak?abaikan lah ye), semoga diberkati Allah, semoga sentiasa istiqamah dalam mendekati perkara mahmudah dan orang doakan awak jauh dari perkara mazmumah. Orang harap awak sihat je. Wherever you are, my prayer is always with you. InsyaALLAH. Salam Nisfu Syaaban, sayang.

Sadaqallahulazim

2 comments:

  1. dan buat Encik Khairil Adam Fudhail jugak...cpt2 lah erk masuk meminang...x sbr cek nk rasa nasi kenduri sarawakian....hehehe...wekkkkk ;p

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...