02 July 2012

[VIDEO]Naskhah Cinta Rasulullah

Bismillah.

Perkongsian dari rakan dari IPG lain. First attempt yang boleh dikatakan baik sebab bukan senang nak buat filem berunsurkan dakwah macam ni. Mesej di sebalik filem tu lebih berharga. Kalau nak bandingkan angle, lighting, sound, skrip ke apa memang lah tak boleh nak beat Metrowealth, SKOP Production ke apa tapi usaha mengajak orang lain ke arah kebaikan tu yang penting.



Hem. Banyak sangat benda yang kita buat tapi kita tak sedar pun benda tu salah. Aku tak terkecuali. Apa-apa pun tahniah buat krew-krew dan pelakon filem ni. Semoga korang lebih mantap dalam menghasilkan sesuatu seperti filem ni di masa akan datang. 

Sadaqallahulazim

2 comments:

  1. shahril : ok dh hbs tengok...chukran jazillan barakallahu fik.. so cik Erma Nazillah Hamsani tolong ulas...heeee
    18 hours ago · Like · 1

    Erma Nazillah Hamsani lighting,err sound system,skrip,lakonan leh improve lg :p
    3 hours ago via mobile · Unlike · 1


    hehehehhe..weekkkkk

    ReplyDelete
  2. wekkkkkkk wekkkkkk wekkkkkkkk :P

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...