07 July 2012

Sukanya bila dia ceria!

Bismillah.

Ake gembira. Aku excited. Aku memang suka lah! Hehe. Tak ada apa-apa sebenarnya. Semester ni ada subjek baru yang berkaitan dengan BM. A new thing that I learnt as a teacher trainee. Aku belajar BM lagi! Yeah. Walaupun simple tapi aku dok terkenang zaman sekolah rendah, zaman hingusan bila masuk kelas Literasi Bahasa ni. hehehe! Alahai. Tiba-tiba rasa tak sabar untuk School-Based Experience untuk kali yang kedua. 

Aku suka tulis nota. Aku suka main dengan highlighter. Best! hehe. Aku memang pelik

Alhamdulillah. Things that happened are getting better. Syukur ke hadrat Allah SWT. Malam Nisfu Syaaban malam tu is a meaningful night indeed. Alhamdulillah. Sebak pun ada juga kalau nak dikenangkan. Allah Maha Mengetahui. 

Sadaqallahulazim.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...