26 June 2012

tarik diri dari kursus.alahai.sedihnya.

Bismillah.

Betullah kan. Manusia hanya mampu merancang tapi Allah yang menentukan. hoho. Semester baru, banyak benda baru kena buat. Schedule pun kita tak boleh nak jangka macam mana. It do happen to me and my few other friends. Hari tu, bukan main excited lagi nak pergi kursus kahwin sebab bayaran super duper murah kalau nak bandingkan bayaran kursus di luar kampus. Tapi nak buat macam mana, BIG must be attended by the teacher trainees or else habis lah. 

Sumber: Google

Buat masa sekarang ni, BIG tu lebih penting. Mana boleh tak pergi. Hehe. Alahai. Agak-agaknya, aku ni belum ada calon yang sesuai untuk kursus kahwin tu sebab tak ada 'teman' di sisi. Ceh. Guwau guwau. Haih. =='

Sadaqallahulazim.

9 comments:

  1. heheh sik hal, BIG sikda kursus luar kampus.. ^_^

    ReplyDelete
  2. hehe..yalah owh..ktk mesti pg nk?

    ReplyDelete
  3. hahaha.. sik.. kmk mok g sama2 ngan bakal suami.. hahaha

    ReplyDelete
  4. owh..hehe..mun camya,kmk tunggu bakal zauj mek juak lah..hehe..xhal..da hikmah juak oo BIG ya..

    ReplyDelete
  5. hehehe.. kmk dah ada sebenarnya sijil kawen ya, tapi mok g gik kelak.. hahaha.. bok ada feel.. ^___^

    ReplyDelete
  6. wah,hehe..taun2 akan dtg kmk menunggu kak kawen dr ktk jak lah..amin :)

    ReplyDelete
  7. hehe..mula2 mood cam sdeyh..tbe2 end of entry ada mood lawak..hehe.. mungkin la kan..xde "teman" yang pergi kursus sama2...haha..btw, insyaAllah next time ade lagi :)

    ReplyDelete
  8. wahhh rugi2...kalo x dh ada pengalamn ckit untuk mendirikan rmh tangga.....

    ReplyDelete
  9. naim: haah..insyaAllah..btemankan member2 je lah..hehehe

    shahril:BIG tu lg penting buat ms ni..nk buat cmna..xpe..esok masih ada..cewahh

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...