25 June 2012

Share hasil penulisan di blog. Okay ke tak?

Bismillah.

Alhamdulillah. Setelah beberapa lama tak menulis, aku paksa diri juga sambung novel yang terbengkalai. Setakat ni baru 10 bab. Aku dah fikirkan tajuk yang sesuai. Cuma, sekarang ni aku tak pasti orang boleh terima ke tak apa yang aku tulis. Jujur aku cakap, apa yang aku tulis adalah berdasarkan pengalaman aku sendiri. Dari budak hingusan sekolah rendah sampai tua. Ahaha. Apa yang aku nampak, apa yang aku pernah rasa aku transfer pergi novel yang aku tulis. Certain part, aku tambah, ubah, tambah apa yang patut. Harap-harap, menjadi lah kali ni. Setakat ni, apa yang aku dah hasilkan semua cerpen. Oh ya. I forgot. There's one play and the title is "Putih Delia".


Sumber: Google

Guess what? Semua yang aku tulis are in BM. Only one short story is in English and the title is "Love of The Long House" which was written in my second semester in foundation year, if I am not mistaken. hehe. Jangan marah. Writing in BM is still a passion sampai bila-bila. InsyaAllah.

So, what do you think? Aku rasa segan pulak nak share di blog. huhu. How ah how ah? adeii.

Sadaqallahulazim

8 comments:

  1. patut . patut . hehe .
    kalau ade kekurangan readers boleh komen . ye tak ? :D

    ReplyDelete
  2. nadia: akan dipertimbangkan..hehe..trima kasih :)

    ReplyDelete
  3. wekkkkkkkk xmalu..hehe, jgn mrh erk melawak jer...erm x tahu plak dia suka menulis,tpi tahu jga lh skit-skit sbb dia dok update stats fb...hihi bgoz tu..terozkn menulis jgn mls..nanti try mohon untuk dijual dipasaran,insyALLAH laku..boleh kamek baca skali... ;p

    ReplyDelete
  4. eiiii xjadi lah..kang ade org tu kutuk..haha..sik mok geng ngan kitak..

    ReplyDelete
  5. hahaha..mana ada org bg semangat ni...maksud sik mok geng ngan kitak , x mau kawan ngan kamu kan???btl x??

    ReplyDelete
  6. haha..betol lah ya..pandei kitak..good good

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...