29 June 2012

Sanah Helwah ya Ummi :')

Bismillah.

Salam Sayyidul Ayyam, penghulu segala hari. SubhanALLAH. Aku suka hari Jumaat sebab dalam Islam ada banyak kelebihannya. I think most of us know about it. Apart from that, I am not going to attend any lectures on Friday. Sounds good isn't it? 'Cause my weekends break are not just Saturday and Sunday but Friday too. Life is wonderful. Appreciate it. Hehe


"I love you for the faith in me, your sweet and patient ways, for so many things you do so often without praise"

Hari ni genap umur mak aku 53 tahun. Alhamdulillah. Beliau masih diberi peluang untuk menghirup udara di bumi Allah yang luas. Semoga mak sentiasa berada dalam rahmat Allah. Semoga mak dikurniakan dengan kesihatan yang berpanjangan. Semoga mak terus ceria sebab mak jenis happy go lucky although sometimes she nags a lot. Ahaha. Dah namanya mak. Memang macam tu kot. Esok-esok, aku kau dia lebih kurang juga rasanya. :P

Apa-apa pun, you're the best I've ever had, Mak. Kak Ma sayang Mak. Kakak sayang Mak. Very much. Happy birthday. Selamat Hari Lahir. Sanah Helwah :)

Sadaqallahulazim.

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...