23 June 2012

I'm on Instagram :)

Bismillah.

Nak bagitau je. Haha. Excited. Kalau rajin,sudi dan ikhlas, follow follow lah aku di Instagram. Baru lagi guna application ni tapi seronok lah juga sebab setakat post gambar je. Well, a picture worth a thousand words.


p/s: sepatutnya pagi tadi aku pergi gotong royong kat masjid untuk ahli-ahli BADAR tapi terlajak tidur pulak. hp silent. member call aku x sedar pun. tidur mati agaknya. tapi yang peliknya, aku mimpi orang call aku. kemain lagi mimpi tu. haih. teruk betul =='

Sadaqallahulazim.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...