23 May 2012

Wordy Wednesday - Let the photo speaks on my behalf.

Bismillah.

Alhamdulillah. My first semester in first year of degree is almost come to an end in few days time. I will be going back to my home town for three weeks. Something that I have to accept as a teacher trainee where our semester break will not be the same as those who study in universities. Yes, this is the tertiary level of education but there are some differences that cannot be avoided. Anyway, I am still happy with my life.

Again, alhamdulillah. All praises to Allah SWT. I have finished my exam. None of the papers are super duper easy. Maybe yes for certain questions on Introduction to Linguistics. Siapa cakap senang? Oh no. Susah tapi alhamdulillah. Essay aku pages to pages lah juga. Opss..not to show off but just to tell you that I feel so relieved. Unfortunately, ada juga soalan yang aku blank. Yang tu aku berserah je lah. We'll see how it goes. Tinggal dua hari lagi sebelum aku terbang balik ke Bintulu. Semangat kot. Dah siap check in dah. Hehe.

Like blowing the bubbles,blow away all the tears, sadness, pains in you. Let all the joy and happiness stay.Life is so beautiful.
Source: Google


Erm. Rasanya dah lebih seminggu tak ada khabar berita dari Encik Fudhail. Oh doc. I miss you. Tapi takpe lah. I know how his condition is. Entah apa khabar dia, aku pun tak tahu. Dia sihat ke tak, dah makan ke belum, keluar jalan-jalan ke, pergi Karnival Belia di Putrajaya ke, kerja ke or whatever it is, I really don't know. Buat pertama kalinya, di musim exam, he's not there to give support. Unlike the last exam that I've sat for. Unlike his last exam. I was there. Tapi tak apa lah. Alah bisa tegal biasa. Keadaan tak mengizinkan. Pujuk hati sendiri lah. 

And my family. I can't wait to meet each and everyone of them. Sayangnya, adik lelaki balik lambat sikit. Haihh. Tiap kali musim cuti memang macam tu lah. Orang lain seminggu dia lima hari. Orang lain dua minggu dia 10 hari. Perumpamaannya macam tu lah. Dapat khabar gembira dari mak hari tu. Dua pupu aku bakal bertunang on the day aku balik. Wah wah. Tumpang gembira untuk Kak Ana. Semoga Allah permudahkan segalanya. Tu je lah. Minggu ni malas nak buat Wordless Wednesday.

Sadaqallahulazim.

3 comments:

  1. moga mendapat keputusan yg ceerlang yer...berusah,berdoa dan tawakal

    ReplyDelete
  2. Syukur Alhamdulillah sbb dah habis exam.

    Moga dapat keputusan yg cemerlang yea. Amin.

    ReplyDelete
  3. dalca & oktant: time kasih..insyaAllah..amin ya rabbil alamin :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...