25 May 2012

[VIDEO]Penyanyi Asal Lagu Doraemon

Bismillah.

Ini bukan penipuan.Ini betul-betul! hehe. I don't know what brought me here tapi ini lah yang aku jumpa semalam. Ingatkan nak kenakan kawan tapi jumpa benda lain pula. Wee. Doraemon. Whole time favourite. Kalau korang tanya aku sekarang aku suka kartun apa, jawapannnya mestilah doraemon. Siap guna DP doraemon di Facebook.kihkih.Watch this!Comel je :)

 Comel tak comel tak?You have to believe me.

p/s: esok balik Bintulu.yippie.flight awal pagi.selamat bercuti buat semua guru pelatih di seluruh Malaysia.selamat melangsungkan perkahwinan juga buat Kak Sue dan Kak Tia.Dua-dua buat majlis kat Terangganu kot.Barakallah! Maaf kak. Tak dapat nak pergi. Semoga Allah SWT mempermudahkan segalanya.AMIN

Sadaqallahulazim.

2 comments:

  1. suka tengok citer doraemon, dari dulu sampai la sekarang. baik buku or TV memang layannn

    ReplyDelete
  2. same lah..hehe...xpenah bosan :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...