05 May 2012

Student VS Gila Novel

Bismillah.

Aku dah tak se'konsisten' dulu dalam meng'update' blog. Biasalah kan. Aku buat blog ni pun bukan sebab nak dapat extra income tapi sekadar nak berceloteh di alam maya. Hehe. Minggu depan dah masuk study week. Then the week after is the exam week. InsyaAllah. Sejujurnya, aku ni tak berapa nak bersedia. Haha. Hehe. Masa terluang banyak baca novel je tapi nota-nota Linguistics, Literature, Child Development, Philosophy of Education tak disentuh pun. Adei. Aku memang kaki novel, tangan novel, muka novel dan kepala pun novel. Hoho. Minggu ni kena stop dulu. Whether I like it or not, I have to study or else I will end up with 'blur-ness' during the exam. Haha. There's no such word but I just type it. Hope you don't mind. Hehe. 

Source: Google
pstt..it really happen when you do your revising but it won't happen like this when you read novels or comics or whatever it is..as long as it is not a textbook or reference book or notes perhaps? hehe :P

Jadual studi dah rancang. Kalau setakat merancang tapi tak laksanakan apa-apa pun, tak guna juga kan. Doakan aku sentiasa ada semangat ye. Exam ni yang penting studi + faham apa yang kita studi. But at the same time, hablum min Allah kena jaga walau dalam apa keadaan sekali pun. InsyaAllah.

p/s: dalam kepala otak aku terfikir nak cuti je. rindu woo dengan mak, ayah, adik-adik dan segala isi rumah. Encik Fudhail dah habis exam dah.. tsk tsk..tapi tak balik-balik lagi.orang tu balik nanti confirm busy cari kerja. tinggallah daku keseorangan. pfttt. hehe. APA-APA JAK LAH. Kuching dah gelap maha gelap dah! hujan + ribut + yang sewaktu dengannya. Kuching is the scariest place when it is raining + thunderstorm. dzzzzzz! kbye !

sadaqallahulazim.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...