27 May 2012

Do I know you?

Bismillah.

Semenjak dua menjak ni terperasan sesuatu di Feedjit. Someone dari Seremban, someone dari Ayer Keroh, someone dari Kuala Lumpur sangat kerap melawat blog aku yang tak seberapa ni. Sayangnya, tak boleh nak detect. Kalau zaman Friendster dulu, boleh lah kot. 

Source: Google

Aku tak  sihat sangat. Mungkin sebab cuaca. Flu makin menjadi. Effect sehari sebelum balik cuti tu kot. Hujan lebat tapi redah juga. Mungkin sebab tengah susah hati. Tak fikir apa-apa terus buat. Adei. Pening. Cuti ni malas nak layan Facebook. Aku nak sambung penulisan novel aku yang terbengkalai. Aku nak berehat. Biarlah. Orang tak cari aku pun.

Sadaqallahulazim.

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...