13 April 2012

Sangat Sibuk. Busy Mode

Bismillah.

Sekarang ni aku tak ada masa tak ada idea nak update blog.Mungkin dalam minggu depan,InsyaAllah.Minggu ni kena submit assgnment, submit portfolio, kene hias stesen sebab Sabtu ni ada English Language Festival di IPG Kampus Batu Lintang, Kuching. Warga Kuchiing dijemput hadir. Bawalah anak-anak yang masih bersekolah tu. There will be a lot of activities for Language Arts. Do come and visit us yah! Jemput-jemput lah juga datang ke stesen kelas saya. There will be two activities which are action songs and charade. Dance and sing along with us.  

Source: Google


Esok dapat pengecualian perhimpunan sebab aku kena decorate stesen. Banyak kerja kena buat. Ahad, ada meeting dengan lecturer regarding our upcoming BIG. It's one of the annual activities in IPG. Nak jadi cikgu kena attend BIG ye. Budak-budak IPG tu tahu lah kot. And I will be away for four days. No internet access and no cell phone will be allowed. So sad. Macam kem kecemerlangan SPM zaman sekolah pula. Apa-apa je lah. Empat hari je pun. Dulu masa di asrama boleh pula berbulan-bulan tak ada hp..

Encik Fudhail will be going back to Malaysia very soon. At least tak ada lah masalah sangat kalau nak contact. Sehari-hari ni line Celcom sangat bermasalah. Hahhhhh. Makan hati tapi tahan je lah. RIndu rumah sangat-sangat. Tak boleh nak buat apa-apa. Cuti lama lagi. WUWUWU. Apa-apa pun, doakan perjalanan aku selamat dan dirahmati Allah. Doakan juga supaya aku dan kawan-kawan aku yang lain sentiasa dilindungi Allah. Amin. Semoga urusan kami dipermudahkan olehNYA.

sadaqallahulazim.

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...