09 March 2012

Sekitar Kejohanan Olahraga Tahunan 2012 [Kisahku]

Bismillah.

Alhamdulillah.Cuti hampir menjelma.Esok,dalam pukul 7 pagi dah kena gerak pergi airport.Hampir dua bulan tak balik rumah.Rindu? SANGATTTTT..hehe..Semoga Allah permudahkan perjalanan aku dan kawan-kawan yang lain.AMIN.Semalam,baru je selesai satu event wajib. Biasalah kan kalau musim sukan. Aku tak terkecuali sebab aku adalah antara atlet-atlet yang mengambil bahagian. Nak tahu acara apa? Acara menonton dan mengisi perut bila lapar. Wakaka. Maaflah. Aku kalau bab sukan memang surrender. Sejujurnya, I have no talents in sport but if you ask me to play softball or tennis, I will surely agree with your suggestion sebab aku suka. Yang tak laju lari pun boleh lari tau. Haha. Seronok. Rindulah nak main dua game tu. Sob sob.

Two days at Jubilee Stadium, Kuching. FYI,saya adalah seorang manusia yang sangat sensitif terhadap sinaran sang suria. Tak ambil acara pun boleh gelap.It proves that Kuching is very hot.No doubt.Alhamdulillah,rumah sukan aku menang tahun ini.Tahun lepas dapat nombor dua,tahun ni nombor satu.Bahagia juga bila dikelillingi para atlet yang hebat-hebat.Tumbang glamour cukup lah kan.kih kih kih.

sebahagian kontingen

dan lagi..

pagi yang cerah..ku sangka panas sampai ke petang...

rupa-rupanya
hujan di tengah hari

mendung..balik tu aku sakit kepala sebab berhujan.

Aku suka tengok orang lari-lari je.hehe.Tahniah buat semua yang telah meraih kemenangan dalam acara-acara yang dipertandingkan. ehem ehem. Encik Dalca... ada satu fakta mengatakan dalam dunia ni kita ada tujuh kembar. Ada sorang abang senior dekat sini, muka iras-iras awak. Kalau saya tak silap orang lah..hehe :P

sadaqallahulazim









4 comments:

  1. ada 1 fakta juga..hari ni ramai yg tag nama dalca..hehe adoi..tersedek tadi..ye ker sama...aduh hilang saham..hehe

    ReplyDelete
  2. berani jamin ek..hehe,teringin jugak nk jumpa muka sama...kalo blh tujuh-tujuh org skali...hehe,nama anda ditag

    ReplyDelete
  3. ahahaha...brani la jg..ok,skrg jg sy terjah

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...