19 December 2011

Video nasyid yang menyedarkan - Perkongsian

Bismillah.

Pertama sekali, aku nak ucapkan terima kasih kepada seorang ukhti yang share video ni di Facebook. Kita kadang-kadang mungkin tak sedar dengan kewujudan video macam ni sebab kita selalunya leka dengan lagu-lagu duniawi je. Sekali lagi. Aku guna kata ganti nama 'kita'. Kita yang selalu leka dan alpa dengan dunia yang sementara je. Entry aku bukan nak berlagak baik, nak tunjuk baik ke apa. Tapi sekadar perkongsian. Kalau nak  terkenal sekali pun, jagalah penampilan diri. Paling penting, jaga maruah jaga aurat. :)

Tak rugi tunggu video ni loading tau :)


sadaqallahulazim.

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...