21 December 2011

the E.L.E.V.E.N game again..thanks NAIM! haha

Bismillah.

Again.I was tagged by someone.My second time of being 'tortured' with the ELEVEN game.Sort of.Haha. By the way, thanks Mr.Future Lawyer, Naim Ok, let me see.........

First, there are few rules to be followed and copied by me.hehe.

But wait, I changed some of them.. (p/s : sorry naim.xde idea nak tag sape..keh3..)

These are the rules :
1. You must post these rules.
2. Each person must post 11 things about themselves in their journal
3. Answer the question that the tagged set for you

Kalau nak tahu apa lagi peraturan yang ada,sila la klik nama beliau dan baca rules tersebut.Mana tahu ada yang berminat nak main game ni. Sekadar mengisi masa lapang kan?Hehe :) Dulu pernah kena tagged.
Klik ----> sini

Ok,ok... 11 things about myself :)

- I'm addicted to infants and kids..seriously,I love them very much.
- Pakai cermin mata sejak darjah 2..takut sgt nk guna contact lens..pernah guna time annual dinner IPG last year je..
- suka lelaki yang pakai spec sebab they look more mature and educated,perhaps.. *terbayang seseorang* haha..guwau guwau..
- naim, saya pun lahir bulan Januari..but in year 1992 and it's on the 19th day 
- have a collection of novel..jiwang?depends on other people to judge me.but novel is my passion 
-  suka English movies..tak tahu kenapa..hehe..maybe sebab bahasa yang diorang guna
- suka perfume and body mist...wangiiiiii :D
- baiti wajannati..lagi seronok spend time kat rumah dari merayau-rayau
- tak suka posing depan camera then post gambar di fb or mana2 social network  segan orang tengok.wuwuwu
- prefer tudung bawal and sometimes guna shawl juga klu rajin. almaklumlah, skrg ni fenomena shawl, pashmina n tudung ekspres..haha.. (pompuan je yg paham yg ni)

- suka kombinasi cikgu & doktor..haha..menarik..ngeeee

Source : Google

Jawab soalan2 dari Naim pulak

Lelaki pendek x sesuai buat pakwe? setuju? HAHAHA (dgn gelak2 die skali aku copy)

Honestly, saya prefer lelaki tinggi. Saya rendah je kot. 155 cm.haha. sesuai tak sesuai, terpulang kpd citarasa masing2.kalau dah jodoh xkan nk tolak gara2 dia pendek?

Lelaki merokok tu cool ke?

TIDAK sama sekali.rumah saya xde perokok tau Naim. kadang2 loya bila duduk sebelah perokok.adeii

Pandai masak x? Masak ape je? (Boleh tahan soalan ni)

Pandai.Tapi tak hebat mana.Tapi selalunya masak masakan melayu je.Western2,korea,jepun n etc x belajar lagi.saya seronok memasak. *chewah..x malunya aku*

Kalau sabtu ahad selalu bangun pagi pukul bape?

Kadang2 awal kadang lewat.Biasalah kan, hujung minggu.

Sebulan berapa kali topup? 

Tak tahu plak saya. Ehem2..Haha.. *segan plak*

Kalau suka kat someone, apa korang buat?

Tak nak confess. Bagitahu kat teman2 rapat je. Segan lahhhh. Hoho

Cita2 masa depan?

Soalan skema ni naim!!haha.memang nak jadi cikgu tapi kalau ada rezeki nak sambung belajar lagi lepas posting. dari degree ke master. Encik Fudhail saya kena sambung 7 tahun dlm medic untuk ambil pakar. Lagi seronok kalau saya sama2 tamat belajar dengan dia.hehe. lagi satu, nak pergi Mesir lawat dia.haha. guwau guwau. matlamat jangka panjang camtu lah dik :)

Kalau kena marah, korang buat ape?

Diam itu lebih baik. Silence is the best option I think.

Kejayaan paling bermakna dalam hidup?

Bagi saya, bila mak ayah dah senyum, peluk & cium kita bila kita buat sesuatu yang baik, tu dah memadai. kira kita dah berjaya lah kan sebab we managed to make them proud and happy

Kenangan paling sedih?

Mati itu pasti. Trauma dengan pantai dan ombak lepas tengok 2 orang schoolmate lemas depan mata masa form 4.Sedih.Al-Fatihah untuk arwah Arif dan Zaid.

What do you think about me? I'm only an ordinary guy?

Well well well. A guy with wisdom. Hehe. Cukup susah nak jumpa future lawyer dalam dunia blogger. Entry yang selalunya menarik n catchy. You do talk a lot, am I right?obviously.haha. sebab Naim ni rajin update blog die. According to my own dictionary, someone who used to update his/her blog very frequent is a person who loves to talk.hehe. suka senyum kot sebab banyak gambar dia senyum. *betol ke?* hehe

ok,selesaiiiiii.sadaqallahulazim.



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...