17 December 2011

Churp Churp..arghhh..tekanan!! - need help..please?

Bismillah.

I knew that most of us(bloggers) are so excited when it comes to Churp Churp or Nuffnang.Seriously,I'm one of you and I'm trying my best to sign up for both of these stuffs.Done with Nuffnang.The problem here is I can't access to Churp Churp.Everything becomes so slow as it is.Something made me angry here..ermm a bit I guess..I tried to click the buttons here and there and it didn't work!Not even once! The problem occurs everytime..I was so annoyed..



Dah banyak kali tapi masih tak dapat.Nak kata line internet problem tak juga.Klik benda lain tak ada masalah pun tapi klik Churp Churp tak boleh langsung.Nak klik sign in with Facebook or Twitter pun tak leh.Alahai.Tension aku.Sorry,sedikit beremosi di sini.Korang tahu tak macam mana nak settle problem macam ni?Kalau tahu caranya,sila tolong saya.Bantu membantu amalan mulia,tak gitu?

sadaqallahulazim.



5 comments:

  1. try slow..slow..sama la mcm sya juga mula2 tu..try tgh mlm sket kot ramai sgt yg tgh buka churp2 msa awak bukak tu..kot la hahaha..belom smpi part nak add gadget kat blog..bukan ssh tp pening tgk coding hehe..

    ReplyDelete
  2. owh yeke?dah byk kali try tp xleh..tension..haha..klik tp x jadi pape pon..frust ni :P

    ReplyDelete
  3. jgn give up..try lg..sya pun dah lama register baru mlm td letak kat blog sbb sblm tu ssh sgt nak masuk..tp kena rajin update iklan terbaru la pulak..makaihh...rajin lg :S

    ReplyDelete
  4. my churp2 pun xleh nk bkk...cmne ek nk bt....tension btl...asik kuar not authorsd je...

    ReplyDelete
  5. ahaha..sy punle leh dh tp xtau nk letak kt blog cmne

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...