17 November 2011

Dosa di Facebook

Bismillah.

Aku tersentap.Astaghfirullah.Kita memang tak sedar


Blog aku ni ada lagu.Jadi kalau nak tengok search je kat Youtube,okay? Pagi tadi aku dapat mesej dari ayah aku.Gambar di Facebook jangan didedahkan sebab ayah pesan takut orang ambik gambar tu untuk benda-benda tak elok.Aku terfikir.Jadi rasanya tak salah kan kalau kita privacy kan album-album di Facebook.Aku cuba buat.InsyaAllah berhasil sebab niat kita baik.Yang penting istiqamah tu kena ada.Sekadar berkongsi bukan untuk bangga diri.Renungkan.

sadaqallahulazim

2 comments:

  1. privacy pun kdg2 bhy jgk sbb org bleh hack senang je fb tu. Lbh baik x pyh letak terus kalu nk btl2 selamat.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...