07 November 2011

2 days left..uhuk3..

Bismillah.

Whoahh.I just finished with my 'daily ritual'.Seronok lawat blog org yg comel2 tu.I mean blog tu yg comel :D
T-shirt yang aku pakai bau asap dah.Tadi ada korban sikit kat kampus.Orang perempuan biasa la kan.Kerja dia potong2 bawang semua tu.Yang masak guna kawah,periuk besar-besar and so on serah kat pensyarah-pensyarah lelaki,ustaz2 dan abang2 senior yang gagah perkasa.Muahaha.Kitorang kat khemah je..Nasib baik lah ada ustazah yang ala-ala mak.Terubat sikit rindu aku.Sob sob.Tadi tak join makan pun tapi dapat la juga habuan sikit.Mata aku mengantuk sgt2.Makcik dua orang lagi tu pergi tengok wayang petang ni.Malas nak join.Selagi revision tak habis selagi tu aku kurangkan 'have-fun day' as a student.Tunggulah bila aku rasa aku 'bernafas' sikit baru aku join.

Terima Kasih Google
Harap-harap aku tak mcm ni lah :D

Seriously,time is running out.Tolak campur bahagi darab pecahan square root cube root semua tinggal dua hari je  in order to get myself ready for the final exam,the battle of November!whoahhh.cepatnya masa berlalu.Umur pun makin meningkat.Tinggal sebulan lebih je kot then masuk 20 dah.Wow.Sukanya.Hehe.Perasan matured :P The first paper will be Language Description and it will be on November 9. The following day which is November 10 will be Language Development. To be honest with you, I don't know what to study for LDV. Format lebih kurang macam SPM and the question that I hate the most is summary..ermm maybe 2..satu lagi objective kot..tak suke tak suke =____=' aku lebih rela tulis essay beribu.hoho ^___^

The following week,jeng jeng jeng Social Studies and English Studies..These 2 papers will determine how you think, how you read, how you analyse and how you interpret critically.Critical thinking huh?Aku pun di tahap kritikal ni..hehehehe..Tapi xpe..InsyaAllah aku sedia untuk keempat-empat paper tu.Cuma perlu touch up lagi lah.Almaklumlah,otak tak geliga mana nak hafal semua.Pape pon,doakan aku ye :)

masadahtamatuntukakumerepek2katsini

sadaqallahulazim :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...