02 September 2011

suka hati saya lah~SLMT HARI RAYA..hehe

Bismillah.

Uiks..Rasanya dah lama blog ni berdebu..Sorry..Saya kemas rumah nak raya je..Blog tak sempat nak sapu..Eh,da masuk raya ke-4..so far so good..Alhamdulillah..Most of the time,memang spent dengan family..There's only one night dengan member..ada 2 hari lagi then I'll finish my holiday..Uhuuu...That's the saddest part 'cause I haven't done with my asisgnment..Lemah semangat aku kalau fikirkan pasal assignment..Bila dekat rumah otak jadi blank,jammed and everything yang negative when it comes to assignment..I don't know why but tu lah kenyataan yang tak boleh nak sangkal or tolak..Jangan marah haa..

First day Syawal.30 Ogos.Birthday adik saya.First time beli present untuk adik guna duit sendiri.Hehe.Ikhlas tu.Happy birthday yg ke 18 ya akhi Zainulariffin bin Hamsani.

Malam tadi ada makan-makan sikit dengan family.Ayah buat tahlil.Seronok bila kumpul ramai.Eh,gambar2 masih tersimpan kemas dalan kamera.Belum ada rasa nak upload.Tunggu lah saat2 aku rajin.

Pakcik Fudhail balik Negeri Sembilan kejap and currently in Terengganu.Selamat hari raya sayang.Jaga diri.

Okeh.Malas nak cerita panjang-panjang.Just want to share some photos :)

Imie's house..

Besties..Kawan rapat since sekolah rendah..Tempat study je tak sama..Hehe..Yang baju kelabu tu awek member aku..Dak IPG jugak..IPG Kampus Miri

Rumah saya..Air tertumpah..Aduyai..Habis karpet

Ni plak rumah makcik saya..Seronok plak bila kumpul time raya 

Itu sahaja..
Wait..
Still not too late to wish all of you
SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI
MAAF ZAHIR DAN BATIN..
MOGA RAMADHAN DAN SYAWAL PADA TAHUN INI DIBERKATI OLEH ALLAH SWT..
p/s : aikss..ramadhan dan syawal je ke?it's okay..the whole year of 1432H..amin ya rabbal alamin..

sadaqallahulazim :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...