28 September 2011

30 Days of Challenges(Day 9) - Your current relationship, if single discuss how single life is :)

Bismillah.

Waaahhhh.Topik hari ni perlu ke aku bincangkan dengan panjang lebar?Sebab benda yang tersirat sudah dinyatakan dengan jelas.

Single?Yup.Memang single.Physically memang single tapi inside, the inner part of me, my soul is not single. Istilah yang paling famous untuk budak2 zaman sekarang ialah taken.Muahaha.

Pernah ditipu,tertipu,kecewa *geli la aku taip ayat ni* tapi common la tu.hati perempuan kan lembut.tu hal lepas2. then kenal dengan sorang insan yg hanya introduce diri dia QREL..Perkenalan bermula di sebuah ************** tetttt...rahsia.mamat yang pada mulanya aku anggap sombong dan berlagak.mentang2 ambik medic.study kat luar negara plak tu.kurang selesa la mula2 tu.dia tanya khabar kat fb.komen2 status aku.bila post status dalam bahasa arab dia komen2.mentang2 lah dia dok kat Tanah Arab masa tu.mula2 memang annoyed & menyampah giler lah!muahahaha..

cerita dipendekkan.lama tak dengar khabar dia.aku pun terus lupa pasal dia.aku tak ingat langsung yang dia pernah datang dan wujud.I never think of his existence in this world because I was really annoyed with him.Ntah lah.Rasa segan.Aku dak maktab je kot.Mana setaraf dengan budak medic macam dia.Haha.Teruknya aku.

Then one day dia minta tolong.Suddenly dia datang balik.Mula2 aku tak cam bila dia post kat wall tanya khabar.Dengan confidentNYA aku delete wall post tu sebab aku memang tak kenal! hehehe. sombong x?
dia pun tegur kat chat then baru aku ingat.dia minta tolong accept relation kat fb je sebab nak lari dari someone.Since that he's one of my so-called friends during that time,aku dgn ikhlas hati menerimanya.tolong kan?tolong punya tolong ntah kenapa lah tiba2 orang tu berubah fikiran.ORANG tu ;p

malas nak cerita panjang2.yang penting on the 9th of NOVEMBER 2011, we're officially together.Alhamdulillah bertahan sampai sekarang.Kami bukan dak sekolah lagi.Doalah jodoh tu ada.Amin

Khairil Adam Fudhail.
Doktor hati saya.

sadaqallahulazim :)

4 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...