25 September 2011

30 Days of Challenges(Day 6) - A song to match your mood :)

Bismillah.

Dah masuk hari ke-6.Alhamdulillah.Masih setia dengan 30 days of challenges.Next is pick a song that match your mood.Waaa.Mood tengah happy tapi tengah rindu someone.Dah masuk 2 hari tak contact.Tak nak ganggu kalau ada hal-hal keluarga ni.Tunggu khabar dari dia je.Lagu apa?

Hari tu lupa nak masuk dalam list favourite song.Kalau masuk confirm jadi top 7.hehehe.Lagu ni lagu dalam Bahasa Arab.Kalau korang bleh dengar kat profile aku,dia la tu.Albi Nadak dari Fares.


jiwang giler lagu ni..tapi xpe..aku punya suka lah nak post apa..

Khairil Adam Fudhail :)

tu je lah nak cakap.

sadaqallahulazim :)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...