23 September 2011

30 Days of Challenges(Day 4) - Your favourite photograph of your bestfriend

Bismillah.

Dah masuk hari keempat.Hehehe.First of all,salam takziah buat Encik Fudhail yg baru je kehilangan opah yang tersayang.Petang ni dia balik Terengganu.Yang hari tu belah ayah dia.Kali ni belah mak.Kalau dah ajal,tak ada siapa2 boleh halang kan?Apa-apa pun,semoga roh Allahyarhamah dicucuri rahmat dan ditempatkan dalam kalangan orang yang beriman.Amin.

Back to business.Your favourite photograph of your best friend.I would like to share some which I find very meaningful.

nampak x effect rainbow?nice kan :)
aku sayang kelas ni.they teach me how to value friendship.I learn a lot for 3 semesters
Kadang2,ada lecturer tanya "why your class seems to be so close to each other"
There's no answer and we just smile.There's no different between Malay,Chinese,Iban,Kadazan,Bajau or Melanau.
We're all the same.TESL 2.Everything comes through T.E.A.M
We're a family.Togetherness and cooperation are the keys of happiness.


kawan makan sepinggan secawan..semua buat sama2..baju pun sama..sampai sekarang aku simpan elok-elok baju kurung tu..kadang2 aku pakai baju kurung biru tu pergi kuliah

kami rapat dari Form 1 sampai Form 5..banyak konflik banyak rintangan banyak cabaran.
they are my very best friends masa zaman sekolah menengah, KOLEJ TUN DATU TUANKU HAJI BUJANG MIRI

sekarang ada yang dekat Politeknik,IPTAR,IPG Kampus Bahasa Antarabangsa dan sorang lagi dekat SATT College.Hari tu dapat anugerah dekan.Bakal chef.Alhamdulillah.Rezeki masing2 kan :)

gambar masa raya tahun ni.ni geng keras dari darjah 1 sampai sekarang.Kenal sejak tahun 1999.Dah lebih sedekad kitorang rapat.cuma gambar ni adalah orang luar.awek member.member kepada member.Hehehe.yang penting,yang sebelah aku berbaju biru dan sorang lagi yang pakai baju purple tu memang best friend dari darjah 1.

ni plak best friend hingga hujung nyawa.InsyaAllah
my beloved parents.Mr.Hamsani and Mdm Hadinah
mereka tahu aku siapa.
mereka tahu perangai aku macam mana.
mereka tahu betapa banyaknya karenah anak sulung mereka ni.
mak pak,miss you both. :')

cabaran hari keempat selesai sudah.alhamdulillah

sadaqallahulazim

2 comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...