20 September 2011

30 Days of Challenges(Day 1) - Your favourite song :)

Bismillah.

Okay.Menyahut cabaran akak senior.Thanks for sharing Kak Sheeda.Thanks to Fun yang telah memberikan inspirasi buat diriku.Muahahahaha.Okay,lets start.

Favourite song?It should be songs.Aku tak tahu aku minat lagu apa.Sebab,I just randomly sing the songs that I like..Tak kisah lah artis mana yang nyanyi..

Favourite aku?Tak kisah sangat tapi few songs yang aku like ada kat bawah ni.

1.Istikharah Cinta
suka sangat sangat..Encik Fudhail yang introduced lagu ni..Thanks sayang :)
Bila dengar lagu ni,rasa nak kahwin cepat2 plak..Muahaha..gurau okay >.<

2.Lagu Teman
kawan aku yang introduce..a song about friendship..duet..very nice and santai..
the lyric is very meaningful..tak caye?cuba dgr sendiri

3. Jar of Hearts
aku buat persembahan dalam kelas guna lagu ni lah..tapi lagu tu based on "The Mango Season" pasal Sowmya..Budak2 TESL tahu la kan..Yg penting best lah lagu ni ;p

4.The Power of Love
Lagu time MAAN..Aku mula suka lagu ni lepas aku nyanyi masa drama sem lepas..
Suka lirik dia..Lagipun Celine Dion is my favourite

5. Say Hello
Bunyi gitar lagu ni best sangat2..Santai je..Ringing tone handphone aku..Hehe

6. Sumayyah
Lagu nasyid yang menusuk kalbu..Suka giler lah :)

Aku rasa dah banyak dah ni..Kalau nak letak semua memang tak cukuplah..Ni top 6..hehe..tu je lah..

sadaqallahulazim 

1 comment:

  1. Heehehe.. top 6..boleh tahan..
    anda lepas dah cabaran pertama.. hehee

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...