10 June 2011

MUET & SANG PENCURI :)

Bismillah.

Ayah baru je inform aku pasal result MUET.It will be released on this Monday.Muahaha.Ntah.Takde perasaan plak.Kita tengok lah apa akan jadi.Kalau band 3 terpaksa la aku repeat benda tu.If 4,selamat lah.Tu pun kalau 4.Mintak2 ok lah.Tu je.Insyaallah.I've tried my best.Ada rezeki adalah kan.Tu semua terletak pada DIA.Kita dah usaha + doa + tawakkal.Insyaallah.

Dia call jap td.Orang tu kerja kat company ayah member dia.Fill in the blank.Lagipun dia balik Egypt dalam bulan 7.Dari goyang kaki or dok melepak je,baik kerja.Baru tahu tadi.Alahai.Sorang-sorang lagilah lepas ni.Nasiblah.Wallet dia hilang hari tu.Takde rezeki nak beli Canon ape ntah yang dia nak sangat.Duit dalam 1000 lebih ilang macam tu je.Alahai sang pencuri.Dekat dunia ni ko 'kenyang' la makan duit orang.Tunggu la azab di akhirat nanti ye.Lagi besar 'hadiah' dari DIA.Time majlis ilmu pun boleh mencuri.Manusia.Tak pernah nak bersyukur.Tengok orang senang sikit mula lah.Minta2 sang pencuri tu berubah and bertaubat.Amin.

setakat ni je lah.end of sharing.budak mentah

-sadaqallahulazim-

3 comments:

  1. muet yang susah,,hahaha,,goodluck :)

    ReplyDelete
  2. semoga dapat band 4 sama.. :) amin.. mun x terpaksa repeat. :D hm.. pencuri.. ya.. nang jahat.. slu jak kmk kena perkara mcm tok. wlau pa2 pun. hidup org mencuri x kan dpt berkat.. :)bye2.. hehe.. blogwalking tek. hehe

    ReplyDelete
  3. hehe...thanks you two..insyaallah :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...