14 June 2011

arghh..nak kurus! haha

Bismillah.

Argh.Aku makin gemuk!xnak xnak xnak.eiyuww.Macam mana ni.Guys..for your information,makan banyak adalah salah satu daripada sifat mazmumah.Pesanan untuk diri sendiri jugak.Makan banyak?Memang.Haha.Tapi dulu the same thing tapi maybe banyak movement so takde kesan sangat but now I can feel that I'm getting heavier.Sebab apa?Sem 2 banyak tidur sebab schedule padat and aku penat sangat!Tak macam Sem 1.Aku harap Sem 3 tak macam Sem 2.I really hope for that.Eiiii..Tak nak gemuk..Okay,lepas ni kena kawal semua.Tidur makan exercise and everything in order to keep fit and stay healthy.

Tak nak gemuk :(

First aku tak nak jadi macam ni.Nauzubillahiminzalik.It's terrible -.-*
feel sorry for this woman.I just google it up.hoho

tengok ni!gosh.nak jadi macam orang yg belah kiri tu.bahagia sikit.
belah kanan?uikk..xnak xnak.. =.=

klu slim camni ok la kan?phewitt..akak ni lawa la..sy ade kazen single..keh3..

eiiii..tak nak gemuk..sumpah tak nak..haha..

girls care about their outlook.their figure.beauty and everything.aku tak terkecuali.buat apa nak hipokrit?betul x?PENIPU lah anda kalau anda tak kisah langsung.bukan sebab nak cantik je ok or bukan sebab nak pikat hati kaum Adam.Not really but it is for self-confidence.macam mana nak explore dunia luar bila ko rasa penampilan ko teruk?bukan perempuan je but same goes to men.it's very true.bukan sebab nak pikat hati gadis-gadis semata-mata.tak percaya?PERCAYALAH kamu.

take good care of yourself cause I'll do the same thing.Lets do it together :)

end of writing.budak mentah.sadaqallahulazim

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...