17 January 2011

Aku dah 'kering'

Bismillah.Hoho.Kering?Bukan aku yang kering mcm ikan kering.Tapi,aku dah 'kering' dgn cik ringgit.Tidak ku pinta jadi begini.Ni bukan sebab boros.Tapi keadaan yg memaksa.Bila aku fikir balik,aku spent semua tu just untuk mkn & beli brg yg patut.Bukan aku sorang je tau.Kawan2 yg lain pon mcm ni.Lepas Chinese New Year ada trip plak pegi Santubong.Once again,kene klua duit untuk t-shirt,makanan,souvenirs,utk lecturers blablabla.Bulan 3 plak kene amek MUET.aku saje je nk prepare awal.Kalau band x ok,leh repeat.Tapi harap2 ok lah.Adoii.Tgh pkir  camne nk bajet utk bulan ni.Byk betul kena byr.Adoi.Tolak mkn,itu itu ini.Fail pon blom beli g.Hohohoho.Kekeringan sudah.Makan kat cafe punya la cekik.Lauk ciput tapi harga.Adoyai.Nak xnak bayar je lah.Kawan semua dok merungut.Hahaha.Wahai kwn2 ku,inilah yang dikatakan sebagai pengalaman.One day,Insyaallah kita akan dpt benefits dr apa yg kita tgh rasa skrg.Adoii.Malas nk klua.'Cucuk2' pon bhaye jgk.Hehehe.Xpela.Pandai2 la cari mkn.Hik3.akhir kalam.budak mentah.

4 comments:

  1. aku pon da kering..tak larat nak perabis duit mak bapak sejak tap dapt posting nih ! ngaaaaaaaa


    Check it out Entri Paling Best !
    # # Lelaki Menyampah Tengok Perempuan Nangis !# #
    # Dosa Orang Suka Melambatkan Solat !#

    ReplyDelete
  2. hehehe..relek2...tu la pengalaman,pengalaman kering...bukan senang nak kering2 ni tau...awal sen & akhir sem jek biasanyer...

    akhirnya boleh komen,heehe

    ReplyDelete
  3. mr.ijat : hehehehe..tu r pasal..foundation year ade sakit sket kan..i think u will know it better than I am...hehe...tp xpela...pengalaman...hik3

    ReplyDelete
  4. cik neon : hehehehe...malu r lau DADDY-kasi...keh3

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...